|
ULUSÇULUK VE IRKÇILIK Çarşamba, 07 Temmuz 2010 Yıl 1944, 12 Kasım günü, ulusal ayaklanma ve kanlı savaş hesabına Doğu Türkistan’ın Gulca şehrinde Şarki Türkistan... Devamını oku...
|
Fatih ERGE tarafından yazıldı.
|
|
Pazartesi, 10 Ağustos 2009 16:15 |
|
UKRAYNA’DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?
Varsa pasaportunuzun fotokopisi (yoksa çıkarmak için hemen işlemlere başlamalısınız) , lise diplomanız ve lise not dökümünü bize göndermeniz yeterli. Bundan sonraki tüm işlemleri biz takip ediyor, davetiyenizi getirtip vizenizi alıyoruz. Gidiş dönüş uçak biletlerinizi ayarlıyoruz. Simferopol ofisimiz sizinle telefonla irtibat kuracak olup, gideceğiz yerle ilgili bilgi aktaracak ve sorularınızı yanıtlayacaktır. Ayrıca ekibimiz Simferopol’e indiğiniz anda havaalanında sizi karşılayıp kalacağız yere yerleştirecek, üniversiteye kaydınızı yaptıracak ve size 1 yıl boyunca danışmanlık hizmeti verecektir.
UKRAYNA’DA ÜNİVERSİTE (LİSANS) EĞİTİMİ PROGRAMINA KAYIT VE KATILMI İÇİN YAPILMASI GEREKENLER (2009–2010 Eğitim Öğretim Yılı )
1- Tekirdağ Kırım Türkleri Derneğine Üniversite (Lisans) eğitim programına katılmak istediğinizi belirten adres telefon bilgilerinizi içeren bir mail (
Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
) göndermeniz ön başvuru için ilk adım.
2- Bu mail ulaştıktan sonra eğitim danışmalarımız sizi telefonla arayacak ve sözleşmenizin gönderileceği adres teyit edilecektir. Aşağıdaki banka hesap numaralarından birine 1500$ Dolar ya da YTL karşılığı(o günkü Merkez Bankası Dolar Kuru üzerinden) tarafınızdan yatırıldığı gün sözleşmeniz kargoyla tarafınıza gönderilir ve davetiye için Ukrayna ofise bilgileriniz gönderilir.
3- 2 nüsha olarak adrese gönderilen bizim tarafımızdan imzalanan sözleşmeler imzalanarak bir nüshasını, nüfus cüzdan fotokopisi, banka dekontu ve öğrenci bilgi formunu(EK’te size gönderilen) doldurarak TÜRKİYE ofisimize kargo ile gönderilmesi ile ön kayıt işlemi tamamlanır.
4- Ön kayıt işlemlerinizin tamamlandığı ile ilgili bilgi maili mail adresinize gönderilecektir.Bu aşamadan sonra eğitim danışmanlarımız sizinle sürekli iletişim içinde olacak ve 30 Ağustos 2009 tarihine kadar tüm evrak ve diğer hazırlıklarınızı tamamlamanız için sizleri yönlendirecektir.
5- Pasaportunuz, 2 adet fotoğrafınızı 30 Ağustos 2009 tarihine kadar kargo ile TÜRKİYE ofisimize ulaştırılması gerekmektedir. Vize işlemleri tarafımızdan gerçekleştirilecektir. (150$ Vize parası öğrenci tarafından ödenecektir.)
Önemli not: Evrakların Ağustos ayı içinde hazırlanması geçerliliğini kaybetmemesi için çok önemlidir.
6- Vize alındığı bilgisi, gidiş saati ve yöntemi ile ilgili sizinle eğitim danışmalarımız telefonla irtibat kuracak ve gidiş planlanacaktır.
7- Uçuş bilgileriniz Ukrayna ofise bildirilecek ve Ukrayna’da havaalanına indiğinizde Türkçe bilen rehberlerimiz tarafından karşılanacak ve kaydınız bizim rehberlerimiz tarafından birlikte yapılacak ve yurda yerleştirileceksiniz
Önemli Not: Bu işlemeler için derneğimize şahsen başvurmanıza gerek yoktur. Tüm işlemleri kargo, mail ve telefonla yürütebilmekteyiz(gelme imkânı olanları derneğimize bekleriz).
|
|
Son Güncelleme: Pazartesi, 17 Ağustos 2009 18:51 |
Yorum ekle
|
|